Accessories ootd Scandi fashion Style Winter Fashion

KHAKI & CAMEL WOOL

sweater outfit

frilled sweater

feather hat

kamel sweater

feather hat outfit

khaki hat outfit

frilled knit sweater

I feel like Robin Hood. Feather felt hat and laced up pumps, only my bow is missing 😉 This is the first post of the year and I hope there will be many more during 2017. I hope you had a fabulous new year and that this year will be prosperous as well. With no more holiday celebrations in sight it’s just to embrace the winter and dress warm. You can no longer step outside without getting bit by the cold. My suggestion is knits of wool. Bring them all out –
hats, beenies, scarves, sweaters, gloves, and mittens.

I’m wearing a soft wool blend sweater from H&M (here), it keeps me really warm. and it has a sweet look with the ruffles. I have paired with my laced up pumps in khaki green and a khaki felt hat that has been with me for some time now. Hats works perfectly for keeping your head warm, especially if its a wool felt hat.

Jag känner mig som Robin Hood. Filthatt med fjäder och snörade skor, bara min pilbåge saknas;) Detta är det första inlägget i år och jag hoppas att det blir många fler under 2017. Jag hoppas även att ni hade en fantastisk nyårsafton och att detta år kommer att vara lika framgångsrikt som förra. Nu är helgfirandet över och inget mer i sikte på ett tag . Det enda som återstår nu är att ta till sig vintern och klä sig varmt. Det går inte längre att gå utanför dörren utan att bli biten av kylan. Mitt förslag för att hålla värmen är ullstickat.
Ta fram allt -hattar, beenies, halsdukar, tröjor, handskar och vantar.
Jag har på mig en mjuk stickad tröja i ullblandning från H&M (här), den håller mig verkligen varm och har en söt volang tvärsöver.  Jag har matchat med mina snörade pumps i khakigrönt samt en filt hatt som jag har haft ett bra tag. Hattar fungerar utmärkt för att hålla huvudet varmt, särskilt om den är i ull.

Sweater H&M SIMILAR :: Pumps SIMILAR :: Hat SIMILAR :: Jeans SIMILAR

You Might Also Like