ootd outfit Style Winter Fashion

PALE PINK PUNKISH STYLE

pale pink blouse

pale pink blousepink blouse

pink blouse

pale pink

WINTER THOUGHTS

Today I think I reached my bar of how much grey and cold winter I can take..I want to travel to a warm exotic place now! We need the sun, me and my kids and I´m sure the sun needs us too 😉 I must say that beeing a scandiblogger is not always an amusing task, at least not when you are operating inside scandinavia during winter. There are two main factors against the work of it all: One is the absense of daylight and the other one is the weather conditions – Cold, cold and more cold. Enough rain and wind to sail the streets. Sometimes I ask myself how people back in the days could live through this harsch climate??

But let’s not be negative, we give thanks all the same, and a big shoutout to all the scandibloggers. This saturday I’m wearing one of the trending colours of this spring; pale pink. This pale pink blouse is paired with my check superstretch trousers, and to put that extra punk feeling to it I’m wearing my chain studded belt and studded sole ankle boots.

VINTER TANKAR

Idag tror jag att jag nådde gränsen av hur mycket grå kyla jag klarar av…Jag vill och måste resa till en varm och exotisk plats nu! Behöver sol, mina barn behöver sol och jag är nästan säker på att solen behöver oss också 😉 Jag måste säga att vara en scandibloggare inte är en lätt uppgift, iallafall inte under vintern. Det finns två stora faktorer som talar emot det hela. En är frånvaron av dagsljus och den andra är vädret – kallt, kallt och mera kallt. Tillräckligt med regn och vind att kunna segla fram på gatorna. Ibland ställer jag mig själv frågan hur det ens var möjligt att folk förr i tiden kunde överleva detta karga klimat??

Men jag skall inte vara negativ, jag är tacksam oavsett och vill ge en eloge för alla scandibloggare. Denna lördag har jag på mig en av de stora vårtrenderna när det gäller färg: blekt rosa. Denna blus i blekt rosa har jag matchat med ett par rutiga byxor i superstretch, och för att lägga till lite extra punk känsla har jag på mig ett nit skärp med kedja samt mina ankle boots med nitar.

Blouse SIMILAR :: Trousers SIMILAR here & here :: Belt SIMILAR :: Boots DEREK LAM

 

You Might Also Like