DIY Fall Fashion ootd outfit Style

SADE OVERSIZED SWEATER

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

Hello everyone, another birthday has passed and I’m so thankful to have so many loving people around me. Even though it wasn’t a big birthday bash I felt very special – that a “girl” should right? 😉 The weather has been spectacular too – sunny and warm. Well, another year is added to my age, but still so much to discover – my new year is going to be awesome, thats for sure!

Some years ago I designed a t-shirt with Sade “Hang on to your love” cover, even though I had modified it in photoshop with colours and all it was sent back to me from the printing company – I wasnt allowed to print it due to copyright infringement. I guess somehow I could have gone through with it from a local print shop but I just forgot about it. I know Sade isnt exactly the most commercial person you can think of so guess how surprised I was to see her print on Zara clothes! But I was so happy- I guess it was made for me! I had to have this sade oversized sweater, and I love it, it was even better than I thought. If you love Sade there is no way you will walk by this sweater without taking notice.

Hej på er, ytterligare en födelsedag har passerat och jag är så tacksam för alla kärleksfulla människor runtomkring mig. Även fast det inte var en stor tillställning så fick jag känna mig speciell- precis som en tjej ska få känna sig eller hur? 😉 Vädret var helt underbart – soligt och varmt. Ytterligare ett år har adderats till min ålder, men ändå så mycket mer att upptäcka, mitt nya år kommer bli helt fantastiskt, utan tvivel!

För några årsedan designade jag en t-shirt med skivomslag till Sades “Hang on to your love”, och även fast jag hade ändrat på färger med mera i photoshop så var jag inte tillåten att printa den pågrundav copyright och min order blev makulerad. Jag vet ju att Sade inte direkt är den mest kommersiella personen man kan tänka sig så gissa om jag blev överraskad att se hennes ansikte på Zara! Men gud så glad jag blev – det var skapat för mig! Jag var bara tvungen att ha denna tröjan och jag älskar den, den var tillochmed bättre än vad jag trodde. Om du älskar Sade finns ingen chans att du inte lägger märke till denna tröjan, den är bara ett måste.

Sweater ZARA :: Leather Trousers similar HERE & HERE :: Ankle Boots KAT MACONIE :: Sunnies GUCCI

You Might Also Like