fbpx
Accessories ootd outfit Outfits Style

AFRICAN WAX PRINT BLOUSE

african wax print blouse

african wax print

african wax print

african wax print   african wax print

African wax print, I came across this fabric many, many years ago, before it had turn into european fashion. I used to order my fabric from Vlisco online and what I learnt that time was that this fabric actually comes from Indonesia from the very beginning. Anyways I´m a fan of the pattern and colours and it´s fun to match. Many people might have the idea it’s still an alternative style but I think it has become a summer mainstream style. I have paired my african wax print off shoulder blouse with a brown leather pencil skirt by Laura Clement, a bag by Rebecca Minkoff  and earings from H&M.

With this post I want to say thanks and goodbye to summer 2017, it was interesting and more than I expected, well it could have been nice to see more of the sun here in Sweden but luckily the world is at our feet. I give thanks and continue into the new season with excitement and curiosity – life is such an adventure!

African wax print, det var många många årsedan jag fastnade för detta tyget, det var före det hade blivit ett europeiskt mode. Jag brukade beställa mitt tyg från Vlisco online och lärde mig även då att tyget faktiskt ursprungligen kommer från Indonesien. Hursomhelst så är jag ett stort fan av mönstret och färgerna och det är roligt att matcha. Många tycker nog fortfarande att det är något av en alternativ klädstil, men jag kan ändå säga att det har blivit mer av en mainstream sommar stil. Jag har matchat min african wax print blus med bara axlar med en brun penn kjol i skinn från Laura Clement, väska från Rebecca Minkoff och örhängen från H&M.

Med detta inlägg vill jag säga tack och hejdå till sommaren 2017, det har varit intressant och mer än jag kunde vänta mig, det kunde varit trevligt om solen ändå hade velat titta fram lite mer men som tur är ligger ju världen framför våra fötter. Jag är innerligt tacksam och ser fram emot den nya årstiden med förväntan och nyfikenhet- livet är blott ett äventyr!

Blouse SIMILAR :: Skirt SIMILAR :: Bag REBECCA MINKOFF :: Earing SIMILAR :: Pumps PERLATO

You Might Also Like