fbpx
Accessories Fall Fashion ootd Outfits Style

BLACK LACE TROUSERS

black lace trousers

black+lace+trousers

black lace trousers

black lace trousersblack lace trousers

black lace trousers

black lace trousers

Black lace trousers, a very useful piece in your wardrobe. Not only do they work well as an any occasion pant you can wear them underneeth a dress or tunic as well. Black is classy and sophisticated, you just cant go wrong. I bought my black lace trousers a couple of years ago, they were actually meant to be for my summer pregnancy but when the summer came my belly had gone too far and it couldnt size me anymore. Well I modified it a bit at my local tailor and voila – I’ve got myself a new pair of black lace trousers! With a pair of black lace trousers you dont need too much styling, the trousers speak for itself. It’s the perfect autumn piece and worth the investment. When it comes to the accessories I preferably choose black leather, it goes very well together with lace. I’m wearing my  High Spirit of Sweden phone case bag and black sandalettes with some silver details.

Svarta spets byxor är ett väldigt användbart plagg. De fungerar superbra till nästan vilket tillfälle som helst, du kan använda dem som både byxor och även under klänning eller tunikor. Svart är klassiskt och sofistikerat, det kan inte bli fel helt enkelt. Jag köpte mina svarta spets byxor då jag var gravid och tänkte mig att det skulle bli det perfekta sommarplagget men när väl den sommaren kom var min mage redan så stor så de passade inte längre. Jag gjorde nyligen om dem hos min lokala skräddare och fick mig ett par nya svarta spets byxor! Med ett par svarta spets byxor behövs inte så mycket mer styling, byxorna talar för sig själva. Det är den perfekta höst byxan och det är definitivt värt en investering. När det kommer till acessoarerna håller jag mig hellst till svart läder, det fungerar utmärkt tillsammans med spets. Här bär jag mitt High Spirit mobil fodral och ett par svarta sandaletter med silver detaljer.

Trousers similar HERE & HERE :: Shirt DKNY :: Mules SIMILAR :: Sunglasses SIMILAR

You Might Also Like