fbpx
outfit Outfits Style Styletips

BRALET SUMMER OUTFIT

bralet summer outfit

bralet summer style

bralet summer style

Hello there, I frekin love summer! And I love to dress how I want to without any regards to body or age 😉 My promise to myself was to be able to wear a bralet when summer arrived and I was very true to myself. Im very reluctant to saying goodbye to cropped tops and slim fit clothes and when I do say goodbye it will not be because of age, it will be because of how I feel. However there are a few rules I consider when wearing a bralet: Number one rule is to always wear with high waist trousers, jeans or skirts-  dont let the belly button show unless you are at the beach. Number two is not a rule but an advise to feel more dressed than exposed- a gilet, jacket, blazer or flowy shirt depending on the occasion is good to have at hand. Number three is the most important is confidence – if you cant bare it, dont wear it. I have paired my satin bralet with a paperbag waist trousers and a flowy silky shirt. I love this summer outfit, its perfect for city strolls or festivals, just go with the flow 🙂

Wish you a pleasant week,

with Love / J

Bralet ASOS :: Shirt SIMILAR :: Trousers SIMILAR :: Bag DESIGNINVERSO :: Sandals SIMILAR :: Sunnies SIMILAR 

 

bralet summer style

Hej, jag bara älskar sommaren! Och jag älskar att klä mig hur jag vill utan att tänka på utseende eller ålder 😉 Mitt löfte till mig själv var att kunna bära upp en bralet top när sommaren tog vid och jag kan nog ändå säga att jag var sann mot mig själv, jag är nämligen lite motsträvig till tanken på att jag skulle säga hejdå till korta toppar och smala silhuetter, och när jag väl gör det så är det inte på grund av ålder utan för att jag inte känner för att klä mig så längre. Hursomhellst så finns det några regler som jag eftersträvar när det gäller bralet toppar: Nummer ett är att alltid matcha dem med byxor, jeans eller kjol med en hög midja – visa absolut inte naveln om du inte är på stranden. Nummer två är egentligen ingen regel utan mer ett tips för att känna sig mer påklädd än avklädd – ha alltid en väst, kavaj eller skjorta till hands. Nummer tre är det viktigaste av allt, självförtroende – om du inte trivs så strunta i det. Jag har matchat min bralet top i satin med ett par paperbag byxor med hög mida samt en luftig blus i silkigt material. Jag älskar denna sommar outfiten, passar utmärkt för en dag på stan eller festival, bara ta det som det kommer.

Ha en fantastisk vecka

with Love / J

bralet summer style

bralet summer style

bralet summer style

bralet summer style

You Might Also Like