fbpx
Fashion Family Jeans Kids Fashion outfit

FASHIONFAMILY THANKS FOR 2017

fashionfamily lifestyle

fashionfamily lifestyle

fashionfamily lifestyle

fashionfamily lifestyle

fashionfamily lifestyle

Hello there,

Hope your X-mas celebration were fantastic with lots of love with friends and family. Our X-mas was very calm and cosy and we didnt move anywhere, just the kids and my husband and a friend. Now we have a new year to look forward to and we say goodbye to 2017. I’m happy to leave this year behind and my reflections about things have reach some sort of clarity. The whole december has been a timeout for me, I took time to be with my family and most importantly I have had time to reflect over things. I feel ready to enter the new year and I’m excited of what is there to get. New goals to achieve and also new power to step up and put in the extra gear. I have a feeling 2018 is going to be great. More of everything as I give thanks for the all the things I’m blessed to have in my life. This post is dedicated to my kids, my beautiful daughter Destiny that gives me so much inspiration and my cutie Danyel that surely bring out the superpower in me, thanks for letting me have you in my life <3

Hej på er,

Jag hoppas julen var fantastisk med massor av kärlek med vänner och familj. Vårt julfirande var väldigt stillsamt och mysigt, jag min man, barnen och min väninna, och vi rörde oss inte ur fläcken. Nu ser vi fram emot ett nytt år samtidigt som vi säger hejdå till 2017. Jag är glad över att lämna detta år bakom mig och mina tankar över saker och ting har på något sätt kommit till klarhet. Hela december har varit en timeout för mig,  jag spenderade tid med min familj och viktigast är nog att jag tog mig tiden att reflektera. Nu känner jag mig redo att träda in i ett nytt år och jag är ivrig att ta del av allt som komma skall. Nya mål att nå och ny kraft att lägga in en extra växel. Jag känner på mig att det kommer bli det bästa året hittills, mer av allt samtidigt som jag är tacksam över allt jag har i mitt liv. Detta inlägg är dedikerat till mina barn, min vackra dotter Destiny som ger mig så mycket inspiration och min sötnos Danyel som med all säkerhet lockar fram superkraften i mig, tack för att jag får ha er i mitt liv <3

You Might Also Like