fbpx
ootd outfit Style Winter Fashion

FUR HOOD PARKA

fur hood parka

fur hood parka outfit

fur hood parka outfit

fur hood parka outfit ootd

fur hood parka outfit

fur khaki parka outfit

fur hood parka

 

faux fur hood parka outfit

Waiting for good to happend is a waste of time. Here is why. Waiting is time, and time is money, so you better be sure that whatever you are waiting for is worth your investment. I have learnt the hard way through the years, I’ve been so patient with everything and everybody that my time has more or less been taken for granted and even to everybodys advantage but my own. The day I stopped waiting is the day I started elevating. I simply create the good.

This day I´m wearing my khaki green fur hood parka; it´s an upcoming collaboration and available in many different colours. For further details please contact me on jenny@jennycamila.com.

Den som väntar på något gott får vänta för evigt. Varför? Jo att vänta är tid, och tid är pengar, så du får vara väldigt säker på att det du väntar på är värt din investering. Jag har lärt mig den hårda vägen genom åren. Jag har varit så full av tålamod när det gäller allt och alla att min tid mer eller mindre har tagits för givet och tillochmed utnyttjats till allas fördel utan min egen. Dagen jag slutade att vänta är dagen som jag lyfte upp mig själv. Jag skapar helt enkelt det goda själv.

Den här dagen har jag på mig min khaki gröna parka med päls; det är ett kommande samarbete och finns i många olika färger. Kontakta mig på jenny@jennycamila.com för intresse och mer info.

Parka Coat SIMILAR here & here :: Coated Jeans SIMILAR :: Earings SIMILAR :: Boots SIMILAR

You Might Also Like