fbpx
Accessories ootd Scandi fashion Style Winter Fashion

KHAKI & CAMEL WOOL

sweater outfit

frilled sweater

feather hat

kamel sweater

feather hat outfit

khaki hat outfit

frilled knit sweater

I feel like Robin Hood. Feather felt hat and laced up pumps, only my bow is missing 😉 This is the first post of the year and I hope there will be many more during 2017. I hope you had a fabulous new year and that this year will be prosperous as well. With no more holiday celebrations in sight it’s just to embrace the winter and dress warm. You can no longer step outside without getting bit by the cold. My suggestion is knits of wool. Bring them all out –
hats, beenies, scarves, sweaters, gloves, and mittens.

I’m wearing a soft wool blend sweater from H&M (here), it keeps me really warm. and it has a sweet look with the ruffles. I have paired with my laced up pumps in khaki green and a khaki felt hat that has been with me for some time now. Hats works perfectly for keeping your head warm, especially if its a wool felt hat.

Jag kÀnner mig som Robin Hood. Filthatt med fjÀder och snörade skor, bara min pilbÄge saknas;) Detta Àr det första inlÀgget i Är och jag hoppas att det blir mÄnga fler under 2017. Jag hoppas Àven att ni hade en fantastisk nyÄrsafton och att detta Är kommer att vara lika framgÄngsrikt som förra. Nu Àr helgfirandet över och inget mer i sikte pÄ ett tag . Det enda som ÄterstÄr nu Àr att ta till sig vintern och klÀ sig varmt. Det gÄr inte lÀngre att gÄ utanför dörren utan att bli biten av kylan. Mitt förslag för att hÄlla vÀrmen Àr ullstickat.
Ta fram allt -hattar, beenies, halsdukar, tröjor, handskar och vantar.
Jag har pÄ mig en mjuk stickad tröja i ullblandning frÄn H&M (hÀr), den hÄller mig verkligen varm och har en söt volang tvÀrsöver.  Jag har matchat med mina snörade pumps i khakigrönt samt en filt hatt som jag har haft ett bra tag. Hattar fungerar utmÀrkt för att hÄlla huvudet varmt, sÀrskilt om den Àr i ull.

Sweater H&M SIMILAR :: Pumps SIMILAR :: Hat SIMILAR :: Jeans SIMILAR

You Might Also Like