fbpx
ootd outfit Scandi fashion Style summer fashion

LEATHER PANEL & CONTRASTING DETAILS

leather panel contrasting details

leather panel contrasting details

Leather panel contrasting details
leather panel contrasting details
leather panel contrasting details

leather panel contrasting details

leather panel contrasting details

 To say I’m childish is an understatement – I am a child, a grown up child.. But I wouldn’t want to change for a second, I’m just happy and freespirited, and I tend to keep it that way. As my mood always seem to be reflected in my dressing you can see that I probably alone choosing this kind of bag- what is that?? Well I saw it and it spoke to me, the spaceship alien plexi embedded island thingy got me hooked. Now you can call that childish or not,
it made me happy 😀

I love contrasts like this leather panel shirt and how the bag and shoes adds up to that contrasting details. Like my grandmother always used to say “when it comes to dressing, it´s all about the details”. The plexiglass bag is from Zara but I’m sure there are many other places to find unique bags like this. YOOX always has interesting items.

Att påstå att jag är barnslig är en underdrift – jag är ett barn, ett vuxet barn..Men jag skulle inte vilja ändra på mig för en sekund, jag är bara glad och fri i själen, och jag tänker fortsätta med det. Mitt humör är för det allra mesta avspeglat i hur jag klär mig och är förmodligen ensam om att välja denna typen av väska – vad är det för något?? Jag såg den och blev genast kär; hela tefats-alien-plexiglas-inbäddade-ö-grejen fick mig på fall. Kalla det barnsligt eller inte, den gjorde mig glad 😀

Jag älskar kontraster, som denna skinn panel skjortan, och hur väskan och skorna är ytterligare detaljer som förstärker kontrasterna.  som min mormor alltid brukade säga ” när det kommer till att klä sig hänger allt på detaljerna”. Plexiglas väskan är från Zara men jag är säker på att det finns fler ställen där du kan hitta unika väskor som denna. YOOX brukar alltid ha intressanta väskor.

Shirt SIMILAR here & here :: Culottes GESTUZ :: Clutch SIMILAR here & here :: Sneakers ADIDAS

You Might Also Like