fbpx
Accessories Jeans ootd outfit Style Winter Fashion

PAINT PRINTED JEANS

fur hood jacket

printed jeans

printed cropped jeans

painted jeans

 

belstaff jacket

winter outfit

I hope you like the new design of my blog, I’m so happy to start the new year with the first task accomplished, and now it’s time to move on with the next one. This previous week has been a real challenge, apart from the work with my new website, my son was sick and I had him attached to me like an error php file. But I know it must been hard having fever and sore throat – I don’t blame him.

New on my blog is “Shop my closet”, here you can find my favourite fashion items so just enter and browse. I also created a category “Fashion Family” where I’m going to share more of my family life and kids fashion. Apart from that everything is basically the same – I will continue to share my passion with you!

This day I’m wearing my Belstaff jacket, I’ve had it for years now but I still use it every winter. There are so many different paint jeans in the stores now it’s hard to only choose one. The ones I’m wearing are from Zara. Paint gives an extra edge to your outfit and not much more styling is neccessary.

Jag hoppas ni gillar min nya blogg design, jag är så glad att ha årets första projekt och jag är redo att gå vidare med nästa. Veckan som gått har varit en riktig utmaning, förutom arbetet med den nya hemsidan, har min son varit sjuk och suttit fastklistrad på mig som en trasig php fil. Men såklart förstår jag att det måste varit jobbigt för honom med feber och ont i halsen – jag kan inte klandra honom.

Nytt på bloggen är Shop my Closet, här kan du hitta mina mode favoriter så det är bara att börja botanisera. Har även skapat en ny kategori som heter Fashion Family, här kommer jag dela med mig mer av mitt liv med familjen och barnens mode. Förutom detta är det mesta likadant -jag kommer fortsätta att dela med mig av det jag älskar!

Denna dag har jag på mig min vinterjacka från Belstaff. Har haft den i många år nu men använder den varje vinter. Det finns så många olika målade jeans i butikerna nu, det är svårt att bara välja ett par. De jag har på mig är från Zara. Målarfärg ger lite extra edge till din outfit och sedan behövs inte så mycket mer styling.

Jacket BELSTAFF :: Jeans SIMILAR here, here & here Bumbag SIMILAR here & here :: Lace T-shirt SIMILAR

You Might Also Like