fbpx
DIY Fall Fashion ootd outfit Style

SADE OVERSIZED SWEATER

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

sade oversized sweater

Hello everyone, another birthday has passed and I’m so thankful to have so many loving people around me. Even though it wasn’t a big birthday bash I felt very special – that a “girl” should right? 😉 The weather has been spectacular too – sunny and warm. Well, another year is added to my age, but still so much to discover – my new year is going to be awesome, thats for sure!

Some years ago I designed a t-shirt with Sade “Hang on to your love” cover, even though I had modified it in photoshop with colours and all it was sent back to me from the printing company – I wasnt allowed to print it due to copyright infringement. I guess somehow I could have gone through with it from a local print shop but I just forgot about it. I know Sade isnt exactly the most commercial person you can think of so guess how surprised I was to see her print on Zara clothes! But I was so happy- I guess it was made for me! I had to have this sade oversized sweater, and I love it, it was even better than I thought. If you love Sade there is no way you will walk by this sweater without taking notice.

Hej pĂ„ er, ytterligare en födelsedag har passerat och jag Ă€r sĂ„ tacksam för alla kĂ€rleksfulla mĂ€nniskor runtomkring mig. Även fast det inte var en stor tillstĂ€llning sĂ„ fick jag kĂ€nna mig speciell- precis som en tjej ska fĂ„ kĂ€nna sig eller hur? 😉 VĂ€dret var helt underbart – soligt och varmt. Ytterligare ett Ă„r har adderats till min Ă„lder, men Ă€ndĂ„ sĂ„ mycket mer att upptĂ€cka, mitt nya Ă„r kommer bli helt fantastiskt, utan tvivel!

För nĂ„gra Ă„rsedan designade jag en t-shirt med skivomslag till Sades “Hang on to your love”, och Ă€ven fast jag hade Ă€ndrat pĂ„ fĂ€rger med mera i photoshop sĂ„ var jag inte tillĂ„ten att printa den pĂ„grundav copyright och min order blev makulerad. Jag vet ju att Sade inte direkt Ă€r den mest kommersiella personen man kan tĂ€nka sig sĂ„ gissa om jag blev överraskad att se hennes ansikte pĂ„ Zara! Men gud sĂ„ glad jag blev – det var skapat för mig! Jag var bara tvungen att ha denna tröjan och jag Ă€lskar den, den var tillochmed bĂ€ttre Ă€n vad jag trodde. Om du Ă€lskar Sade finns ingen chans att du inte lĂ€gger mĂ€rke till denna tröjan, den Ă€r bara ett mĂ„ste.

Sweater ZARA :: Leather Trousers similar HERE & HERE :: Ankle Boots KAT MACONIE :: Sunnies GUCCI

You Might Also Like