fbpx
ootd outfit Outfits Style

WEEKEND CASUAL: GLOSSY CROPPED JACKET

glossy cropped jacket

glossu cropped jacket

glossy cropped jacket

glossy cropped jacket

glossy cropped jacket

glossy cropped jacket

weekend casual glossy cropped jacket

weekend casual glossy cropped jacket

weekend casual furla bag

weekend casual furla bag

Hi there,

This weekend it was swedish song contest mello on tv and like me one of the contestants wore this kind of glossy cropped jacket. As usual I seem to be more drawn to the masculine taste of style, but hey I guess thats what makes me stand out. Two words to describe my dressing would probably be different and clean. If you see me wearing the latest trend, I will set my own twist on it and my shoes are always clean, to wear dirty shoes spoils the whole oufit, its a big no-no. I like casuality on the weekends, when dealing with a toddler you need to be mobile in your clothing so loose fit jeans and t-shirt is just perfect for me. If you have boyfriend just steal his jeans and t-shirt  and if he has a biker, well snatch it too.. If not, just invest in a glossy cropped jacket, it will come handy, vinyl will to be hot this year too.

Hej hej,

Denna helgen var det ju mello och precis som mig bar Benjamin en liknande glossy cropped jacket. Som vanligt är jag mer maskulin i min smak av stil och kläder, men det är också det som gör att min stil har lite edge. Två or som beskriver min stil är annorlunda och ren. Om jag bär den senaste trenden har jag satt min egna prägel på den, och mina skor är alltid rena, smutsiga skor kan förstöra en hel outfit så det är ett stort no-no. Jag gillar dock avslappnat på helgerna, och eftersom jag har en två-åring att springa efter måste jag kunna röra mig bekvämt i mina kläder, löst sittande jeans och en t-shirt är helt perfekt för mig. Om du har en pojkvän kan du bara enkelt sno hans jeans och t-shirt, om han har en biker, ta den också! Om inte så tycke jag att du skall investera i en glossy cropped jacka, du kommer garanterat få mycket användning för den, vinyl kommer vara hot i år också.

1.Fur collar vinyl jacket SHRIMPS here

2.Baseball vinyl jacket ALICE & OLIVIA here

3.Fringes coated denim jacket TOGA here

4.Vinyl jacket PHILIP LIM here

5.Patent Moto Jacket BEBE here

6.Vinyl jacket YSL here

7.Cropped Faux Patent Leather Jacket GANNI here

You Might Also Like