fbpx
Fashion ootd Scandi fashion Style summer fashion

WHITE SUMMER TRENCH

white summer trench

white summer trench

white summer trench

white summer trench white summer trench

 This summer I have decided to take advantage of every little moment. I want to grow and take myself to the next level. I met an old school friend while doing this shoot, he always used to push me to do better, because he knew I could do it, even when I didn’t have faith in myself. And that’s how it has continued, friends and partners believed in me – except me. Meeting him was a reminder, and an inspiration to just continue doing what I love to do. It’s a gift, I have no other path to follow than to stay bold in my own lane. Nothing to it than to do it!

A white summer trench is a key item in your wardrobe, unless you are blessed with equatorial sun. In Scandinavia it will always come handy, trust me. No matter the weather the fact is a white summer trench is necessary for a complete outfit. Choose a lighter fabric like lyocell or silk, add your own belt and wear it like a dress (se my previous post here). The trench I’m wearing has a pearly shine, it’s a limited edition collection by Adam Lippes and I had it for years. Like I said; a white summer trench is a long-lasting investment.

Den här sommaren har jag beslutat mig för att ta vara på varje liten stund. Jag vill växa och ta mig själv till nästa nivå. Jag träffade en gammal klasskamrat när jag fotade för detta inlägg. Han brukade alltid pusha mig till att göra bättre ifrån mig, för han såg min potential, även om jag inte själv såg den. Och så har det alltid varit, folk runt omkring har haft tro på mig – förutom jag. Att träffa på honom var en påminnelse och inspiration att bara fortsätta göra det jag älskar att göra. Det är en gåva, och jag har ingen annan väg att följa än att vara djärv på min egna väg. Det är bara till att skapa!

En vit sommar trench är ett nyckelplagg i garderoben, såvida du inte är välsignad med ekvator sol. I skandinavien kommer den alltid till hands, tro mig. Eller så struntar vi blankt i väderleken och konstaterar att en vit sommar trench är nödvändigt för en komplett outfit. Välj gärna ett lättare och luftigare material som lyocell eller siden. Du kan även byta ut skärpet och bära den som en klänning (se mitt tidigare inlägg här). Min trench har en fin pärl lyster, det är en limited edition kollektion från Adam Lippes och jag har haft den i många år. Som jag nämnde tidigare kan jag garantera att det är en investering som varar länge.

Trench similar HERE & HERE :: Necklace SIMILAR :: Blouse SIMILAR :: Skirt SIMILAR

You Might Also Like